Fysiotherapie Millingen
Rustenburgweg 16
6566 AN Millingen a/d Rijn
tel: 0481-431573
Kerkplein 8
6578 AN Leuth
tel:024-6631658
info@fysiomillingen.nl

 

 

 

E-mail adressen        

Ons algemene mailadres van de praktijk is  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u een bericht willen sturen aan een van onze fysiotherapeuten, dan kunt u dat doen via de hieronder genoemde mailadressen.

 

Ben Jongerius iedere werkdag aanwezig Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rik Kremer maandag / dinsdag / donderdag / vrijdag      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marco Voermans      iedere werkdag aanwezig Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gijs Derksen maandag / dinsdag / donderdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cilia Wilmsen dinsdag en vrijdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annemarie Wellen iedere werkdag aanwezig Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kitty Langens dinsdag t/m vrijdag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.