Fysiotherapie Millingen
Rustenburgweg 16
6566 AN Millingen a/d Rijn
tel: 0481-431573
Kerkplein 8
6578 AN Leuth
tel:024-6631658
info@fysiomillingen.nl

 

 

 Netwerken

Op deze pagina ziet u een overzicht van de specialistennetwerken waaraan wij deelnemen.

Cooperatie Fysiotherapeuten Nijmegen (CFN)
De cooperatie heeft als missie dat het een krachtige positie in het onderhandelen binnen, en buiten de gezondheidszorg wil innemen en het wil een gesprekspartner zijn voor de partners in de ketenzorg en de zorgverzekeraars. CFN u.a. streeft naar kwaliteit in de praktijkvoering en naar het versterken van de positie van de fysiotherapie in de gezondheidszorg.
www.cfn.uwzorggroeponline.nl

Geriatrisch Netwerk Nijmegen
Regionaal netwerk van fysiotherapeuten werkzaam in de geriatrie (ouderenzorg). Een samenwerkingsverband met als doel het leveren van gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg op het gebied van (complexe) ouderenzorg.

Parkinsonnet
Landelijk netwerk van neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, verpleegkundigen etc. die zich gebundeld hebben met als doel de beste zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson te realiseren.
www.parkinsonnet.nl

Claudicationetwerk
Als patiënt met perifeer vaatlijden kunt u voor begeleide looptraining terecht bij gespecialiseerde fysiotherapeuten. Op deze website vindt u meer informatie over perifeer vaatlijden en looptherapie.
www.claudicationet.nl

COPD netwerk Nijmegen
Regionaal samenwerkingsverband  van fysiotherapeuten vanuit Dekkerswald, CWZ en eerste lijn fysiotherapie praktijken. Dit netwerk is gericht op het optimaiseren van de zorg voor longpatiënten.

Regionaal netwerk Oedeemfysiotherapeuten Nijmegen en omgeving
Regionaal netwerk in de vorm van een specialistisch IOF (Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten) voor oedeemfysiotherapeuten. Daarnaast ook lid van NFVL (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten binnen de Lymfologie).
www.nvfl.nl

Artritisnetwerk
Regionaal netwerk vanuit de Sint Maartenskliniek.
www.artritiszorgnet.nl

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.